Saat ve Mucevher Fuari Baselworld

Saat ve Mücevher Fuarı Baselworld

Baselworld’ün sonu olmayabilir, ama bildiğimiz şekliyle Baselworld’ün sonu. COVID-19 salgınının başlangıcından ve 2020 Baselworld iptalinden bu yana en az ses çıkaran markalar arasında yer alan Rolex, iki önemli şeyi açıkladı. Birincisi, Rolex, mevcut ciddi küresel halk sağlığı krizimiz sırasında Kızıl Haç’ı ve dünyanın dört bir yanındaki diğer önemli insani yardım kuruluşlarını destekliyor. İkincisi, Baselworld’den ayrılıyor ve arkadaşlarını da götürüyor.

Rolex, FHH ile işbirliği içinde düzenlenecek yeni bir gösteriye katılmak için Baselworld’den temelli ayrıldığını resmen duyurdu. FHH, daha önce Cenevre’de SIHH olarak bilinen Saatler ve Harikalar etkinliklerini organize ediyor ve bir sonraki yineleme şu anda Nisan 2021 için planlanıyor.

Rolex, diğer lüks saat markalarını ve lüks evleri Patek Philippe, Chopard, Chanel ve kardeş şirketi Tudor ile birlikte alıyor. . Bu, Baselworld’ü ciddi ana akım lüks saatler dünyasına demirlemek için sadece güçlü LVMH markalarını bırakıyor, çünkü diğer büyük isimlerin çoğu, Watch & Wonders gösterisinden ya ayrılmış ya da mevcut üyelerdir. Basel boyle cok gidilip gezilen yerlerden biri degil. Fuar gezmenin disinda sehrede bakayim neye benziyormus derseniz buradan basel gezilecek yerler e bakabilirsiniz. Basel’de ayrica araba fuari var onunla ilgili bilgiyi buradan ogrenebilirsiniz.

Ciao

Dilek

Leave a comment

Blog at WordPress.com.

Up ↑

Ben Gördüm

PANAYIRDAKİ CİNAYET

campogeno

jeder tag ein anderes datum

Andrew's View of the Week

Andrew's view of the world in poetry, prose, and pictures

Nasil Gezdim?

Alternatif Gezi ve Seyahat Rehberi

Lebaleb Bi Blog

Hayata Bi Çelme Tak

The Atavist Magazine

Hayata Bi Çelme Tak

Design a site like this with WordPress.com
Get started